Skip to content

Over Train Events

Train Events is het zusterbedrijf van Dinner Train en is een initiatief van oprichter Tim Beltz. Deze trein rijdt sinds 2019 vrijwel ieder weekend vanaf een ander station en volgend jaar zal er ook een Dinner Train gaan rijden in België.

Vanuit ons kantoor in Oisterwijk mixen wij professionaliteit met Brabantse gezelligheid: Een no-nonsens aanpak waarbij we zelf ook niet vies zijn van een feestje. Ons team bestaat uit jonge mensen met enkele ervaren senioren waar de energie vanaf spat. En deze mix maakt dat wij creativiteit, service, passie en zakelijke doelstellingen hoog in het vaandel hebben.

Train Events Tim Beltz
TrainEvents Dineren

“Met Train Events wil ik gasten een unieke beleving geven die ze nooit meer vergeten.”

Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het organiseren van een event is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS. Een evenement in een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Train Events kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Wij als team geloven in de kracht van, en de behoefte aan onderscheidende concepten waarin beleving centraal staat. Train Events is meer dan alleen een evenementenlocatie, alle zintuigen worden geprikkeld tijdens een rit. Dit draagt allen bij aan een ervaring die van begin tot eind verrast. 

De trein vormt een uniek platform waarop verschillende concepten, evenementen, productlanceringen, bedrijfuitjes en nog veel meer ideeën kunnen worden ontwikkeld. In de toekomst zullen wij dan ook ons aanbod verbreden en meerdere evenementen aanbieden. Zelf een leuk idee? Schroom dan niet om een suggestie te doen aan ons. Hopelijk zien we je binnenkort aan boord van de trein!

Emma

Welkom aan boord
bij Train Events

Ondertitel

“Voor de schermen” worden de gasten aan boord verwelkomd door Trainmanager Emma, die samen met haar team van gastvrouwen/heren en met de keukenbrigade het begrip treinreis naar een ongekend niveau tillen.

Vragen? Wij helpen je graag verder…

Ondertitel

Wij kunnen ons voorstellen dat je erg enthousiast bent geworden en meer wilt weten over hoe we jouw specifieke wensen kunnen vertalen in een onvergetelijk evenement. 

Dus als je geen vertraging op wilt lopen, check dan even bij ons in, dan helpen we je graag om jouw evenement op het juiste spoor te zetten en gaan we de trein in beweging zetten voor een onvergetelijke reis!

Daarom!

Uniek in Nederland
Rijdende Evenementenlocatie
Groene keuze
Tot 300 gasten
Verschillende invullingen mogelijk
Route op maat

Groepen tot 40 gasten kunnen een vrijblijvende offerte opvragen via Dinner Train

This field is for validation purposes and should be left unchanged.