Skip to content

Culinair op rails

Welkom aan boord van Train Events First Class Experience, waar we een onvergetelijke reis combineren met een culinaire verfijning op de rails.

Bij Train Events draait alles om het creëren van een buitengewone ervaring, waarbij we de charme en allure van een klassieke treinreis combineren met voortreffelijk dineren. Vanaf het moment dat je aan boord stapt, word je ondergedompeld in een sfeer van tijdloze elegantie en nostalgie, terwijl je geniet van de prachtige landschappen die aan je voorbij glijden. 

Culinair

Waar beleving en culinaire verfijning samenkomen

Ondertitel
Ondertitel

Train Events rijdt sinds 2019 ieder weekend in Nederland als Dinner Train. Door deze jarenlange ervaring hebben we een grote expertise opgedaan in het bereiden en serveren van hoogstaande gerechten.

Deze kennis wordt door Train Events naar een nog hoger niveau getild. Onze keukenbrigade creëert menu´s voor elk wat wils. Van klassieke gerechten tot moderne fusiongerechten. Onze chefs werken met verse, seizoensgebonden ingrediënten om de beste gerechten te bereiden. Daarbij schenken we bijpassende dranken zoals wijnen, bieren of alcoholvrije verrassingen naar keuze.

Onze trein is ingericht in de stijl van de gloriedagen van weleer met tafels en stoelen die de ruimte bieden om stijlvol te dineren. De tafels zijn met linnen gedekt en het servies, bestek en glaswerk is van hoge kwaliteit. 

Dus stap aan boord van Train Events First Class Experience en laat je meenemen op een reis vol comfort, verrassing en gastronomisch genot. We beloven een buitengewone ervaring die al je zintuigen zal prikkelen en je verwachtingen van A tot Z zal overtreffen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw evenement?