Skip to content

Maatwerk en kosten

Eigenlijk zijn de rails onze enige beperking, maar gezien het goede railnetwerk met bovenleidingen is dat eigenlijk nauwelijks een beperking te noemen.

De mogelijkheden op onze trein zijn met wat fantasie eindeloos te noemen en het team van Train Events en haar partners kijken er dan ook naar uit om bij iedere vraag maatwerk te bieden en de verwachtingen te overtreffen.

Maatwerk en kosten

Wij bieden opdrachtgevers en gasten een echte treinbelevenis in stijl en we rijden dan ook tussen al het overige treinverkeer in.

En hoewel de machinist zeer ervaren is en rustig met zo’n 80 km per uur rijdt, schommelen wij ook bij sommige wissels en moeten we af en toe een vrachttrein voorlaten en staan we even stil. Maar dat alles draagt alleen maar bij aan de echte treinbelevenis.

Wij behandelen iedere aanvraag persoonlijk en vertrekken vanuit de doelstelling en wensen van de klant. Ons uitgangspunt is dan ook om van iedere evenement een groot succes te maken door indien gevraagd ook buiten de standaard lijntjes te kleuren. Een rit met onze trein staat sowieso garant voor een speciale belevenis, maar het maatwerkprogramma maakt echt het verschil en daarvoor trekken wij graag alle registers open. De programma’s op deze site geven dan ook de nodige inspiratie en graag vullen we deze in met de wensen van onze klanten. 

Met een boeking 3 maanden voor het evenement kunnen we een rit geheel naar keuze rijden*. In die tussentijd werken we het hele programma samen met de opdrachtgever uit en haken we partners uit ons netwerk aan waar nodig. Onze partners zijn daarbij geheel op de hoogte van de mogelijkheden op de trein. *Overal waar een bovenleiding is.

De vaste kosten voor het opstarten en het laten rijden van een trein met deze omvangen en met de benodigde mensen zijn natuurlijk van enige omvang. De kosten voor een treinrit zijn altijd gebaseerd op maatwerk: De afstand, duur, aantal gasten en het programma zijn bepalend voor de totale prijs. Om een indicatie te geven zonder hier rechten aan te kunnen ontlenen zal een rit van 3 uur met 200 gasten met een diner en  dranken een richtprijs hebben van rond de €150,- per persoon. Onder de 200 personen drukken de vaste kosten wat meer op het budget. Neem daarom contact met ons op en wij kunnen op basis van de wensen snel een passende offerte maken.

Vragen? Wij helpen je graag verder…

Ondertitel

Wij kunnen ons voorstellen dat je erg enthousiast bent geworden en meer wilt weten over hoe we jouw specifieke wensen kunnen vertalen in een onvergetelijk evenement. 

Dus als je geen vertraging op wilt lopen, check dan even bij ons in, dan helpen we je graag om jouw evenement op het juiste spoor te zetten en gaan we de trein in beweging zetten voor een onvergetelijke reis!

Daarom!

Uniek in Nederland
Rijdende Evenementenlocatie
Groene keuze
Tot 300 gasten
Verschillende invullingen mogelijk
Route op maat

Groepen tot 40 gasten kunnen een vrijblijvende offerte opvragen via Dinner Train

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.