Skip to content

Mystery Real Life Game ”De Machinist”

TeamBuilding – Bedrijfsuitje – Gamification

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-04 om 15.26.32_3e45e0fb

Mystery Real Life Game ”De Machinist”

TeamBuilding – Bedrijfsuitje – Gamification

Stap aan boord voor een avontuur vol mysterie

Beleef een Real Life Mystery Game aan boord met professionele acteurs in een rijdende trein. Terwijl iedereen geniet van een drankje of een diner, ontvouwt zich een spannend verhaal voor de ogen van de gasten. Langzaam worden ze onderdeel van hun eigen filmische beleving en worden ze door de bijzondere personages aan boord uitgedaagd om aanwijzingen te vinden en zo het mysterie te ontrafelen. Een spannend verhaal waar het geheim van ORBIS ontrafeld moet worden en waar een stuk teambuilding op bedrijfsniveau ingebouwd kan worden. 

Stap aan boord voor een avontuur vol mysterie

Ondertitel

Beleef een Real Life Mystery Game aan boord met professionele acteurs in een rijdende trein. 

Terwijl iedereen geniet van een drankje of een diner, ontvouwt zich een spannend verhaal voor de ogen van de gasten. Langzaam worden ze onderdeel van hun eigen filmische beleving en worden ze door de bijzondere personages aan boord uitgedaagd om aanwijzingen te vinden en zo het mysterie te ontrafelen. Een spannend verhaal waar het geheim van ORBIS ontrafeld moet worden en waar een stuk teambuilding op bedrijfsniveau ingebouwd kan worden. 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-04 om 15.26.32_3e45e0fb

01 | Spoorboekje – Stel je voor:

Mystery Game: Teambuilding – Bedrijfsuitje – Gamification

Je gasten worden op het perron welkom geheten door onze treinhosts met een aperitief. In de wagons valt de jaren 20 stijl al op en dit geeft direct al een bijzondere sfeer. Dan verlaat onze trein het perron en jij houdt een welkomstpraatje. Dit kan eventueel met een presentatie die iedereen in de trein kan volgen. Daarna serveren wij de lunch of het diner geheel in de stijl van de setting. 

Ondertussen wordt ongemerkt ‘’De Machinist” opgestart door acteurs. De gasten hebben niet direct iets in de gaten, maar langzaam begint er iets te dagen. Dan blijkt dat er iets ergs aan de hand is. Het mythische geheim van het eeuwenoude Orbis genootschap dreigt ontmaskerd te worden door verraders(s) die zich aan boord bevinden. “De Machinist” is de bewaker van deze geheimen en heeft jullie hulp hierbij nodig. De complotten en gebeurtenissen die zich binnen de rijtuigen ontvouwen zijn slechts stukjes van een grotere puzzel, een melodie binnen de symfonie die nog zijn hoogtepunt moet bereiken.

De regisseur monitort alle rijtuigen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Na het dessert volgt de onthulling door een laatste interactie met de acteurs. De Machinist keert terug naar de gasten, bedankt hen voor hun hulp en legt uit dat wat er die avond is gebeurd een geheim moet blijven. Hij benadrukt dat ze deel hebben uitgemaakt van iets waar ze nooit deel van hadden mogen uitmaken, maar dat ze nu onderdeel zijn van het Orbis genootschap. Met een belofte van geheimhouding verlaten de gasten met een bijzonder gevoel de trein, wetende dat ze net onderdeel zijn geweest van iets heel bijzonders…

Een Voorbeeld Spoorboekje:

Icon label

Tijdsduur

Ontvangst station: 30 minuten
Treinreis: 3 uur

Icon label

Route

Een route door het groene hart van Nederland (Amsterdam – Utrecht – Den Haag – Amsterdam)

Icon label

Aantal Gasten

6 rijtuigen met een totaal
aantal van 240 personen

Icon label

Culinair

Een smaakvol 4-gangen-diner met zorg samengesteld door onze chef-kok

Icon label

Activiteit

Een Mystery Train Game met echte professionele acteurs

Icon label

Missie

Geslaagd.

Meer weten? Download direct onze brochure

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.