Skip to content

Congres Trein

Kennis Event – Congres

Merkbeleving

Congres Trein

Congres – Kennis Event

Net zoals de Brand Events kunnen nieuwe producten heel goed gepresenteerd worden door middel van een presentatie die op de gehele trein te volgen is. 

Per rijtuig is het fysieke product aan iedere tafel te presenteren, waarbij via de webapp (live) feedback gegeven kan worden. Is het product te groot, dan kan deze ook in een van de Franse rijtuigen gepresenteerd worden. Hierbij kunnen belangrijke stakeholders of de pers ook nog eens gericht bereikt worden.

Of wat te denken van een reis door de trein. Gasten worden welkom geheten in de achterste wagon en gaan letterlijk van rijtuig naar rijtuig in jouw storytelling richting het lanceringsmoment in het voorste rijtuig.

Kennis Event / Congres Trein

Ondertitel

Er zijn twee hele belangrijke onderzoeken die bevestigen dat een evenement in onze trein de meeste impact heeft van alle kennisoverdracht-mogelijkheden.

Het neuro-onderzoek naar de kracht van live leert ons dat met live communicatie de hersenen investeren in de boodschap. En het onderzoek naar welke informatie het best onthouden wordt toont aan dat het geheugen het best functioneert bij verrassing, opwinding en anders dan andere situaties. Welkom aan boord van Train Events, waar we natuurlijk ook alle faciliteiten en concepten hebben voor slimme, bijzondere en impactvolle kennis events.

Kennis Event

06 | Spoorboekje – Stel je voor:

Kennis Event: Kennis Event – Congres Trein

Je congres in een rijdende trein. Dat geeft alleen al een hoog ‘wat gaaf’ en “wat gaat er gebeuren?” gevoel. Als de trein het perron heeft verlaten kan het congres beginnen en filmen we de spreker(s) en de hele trein kan deze zien en horen via de schermen en luidsprekers. 

Feedback geven kan via de Webapp en per wagon kunnen interactieve break-out sessies worden gehouden die ook weer centraal gepresenteerd kunnen worden aan de hele trein. Ondertussen worden de gasten voorzien van drankjes en hapjes en na het officiële gedeelte kunnen de gasten ontspannen genieten van bijvoorbeeld een cocktail workshop of wijnproeverij. 

Natuurlijk sluiten we af met een heerlijk diner met bijpassende dranken voordat de trein weer naar het vertrekpunt rijdt.

Een Voorbeeld Spoorboekje:

Icon label

Tijdsduur

Ontvangst station: 30 minuten
Treinreis: 3 uur

Icon label

Route

Route in overleg

Icon label

Aantal Gasten

6 rijtuigen met een totaal
aantal van 240 personen

Icon label

Culinair

Verschillende hapjes en bites met zorg samengesteld door onze chef-kok

Icon label

Activiteit

Van en naar het congres worden gebracht

Icon label

Missie

Geslaagd.

Meer weten? Download direct onze brochure

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.